Gedeelde agenda toevoegen

Als je rechten hebt gekregen op de agenda van een collega moet je deze eenmalig toevoegen aan Outlook. Volg onderstaande stappen om dit in te doen.

Bekijk de video hoe je dit doet of volg de stappen hieronder.

Stap 1

Open in Outlook je Agenda. Druk met de rechter muisknop op Mijn agenda's

Stap 2

Selecteer Agenda toevoegen.

Stap 3

Kies nu voor Uit adresboek....

Stap 4

Vul de naam in van de agenda die je wil toevoegen in het zoekvenster.

Stap 5

Dubbelklik op de naam in de zoekresultaten om deze toe te voegen en druk daarna op OK.

Stap 6

Je ziet de agenda nu in de linker kolom staan.