Inloggen bij GGNet

Multifactor Authenticatie instellen voor je account (Mobiele telefoon)

Om deze handleiding te volgen heb je zowel je mobiele telefoon als je laptop of tablet nodig.

Stap 1

Ga naar deze website om Multifactor Authenticate (MFA) in te stellen.

Stap 2

Voer als eerste je GGNet e-mailadres in en druk daarna op Volgende.

Stap 3

Vul vervolgens het wachtwoord van je account in en druk op Aanmelden.

Stap 4

Druk nu op Volgende.

Stap 5

Kies hier voor Ik wil een andere methode instellen

Stap 6

Selecteer in de lijst de optie Telefoon en druk op Bevestigen.

Stap 7

Selecteer in de lijst als land nu Netherlands (+31) en vul je 06 nummer in zonder de voorloopnul en druk vervolgens op Volgende.

Stap 8

Je wordt nu gebeld op het opgegeven nummer. Neem het gesprek aan en druk op het hekje (#) op je telefoon. Je kunt de oproep daarna beeindigen.

Stap 9

Je ziet vervolgens onderstaande melding. Druk op Volgende.

Stap 10

Je bent klaar met het instellen. Je kunt nu op Gereed drukken.