Inloggen bij GGNet met MFA

Aanvullende authenticatie instellen voor je account

Om deze handleiding te volgende heb je zowel je smartphone als je laptop of tablet nodig. Sommige stappen doe je op laptop of tablet, andere voer je uit op je smartphone.

Stap op de laptop of tablet
Stap op de smartphone

Stap 1

Op deze pagina vind je een overzicht van de aanvullende authenticatie voor je account. Daar staat er nu maar een maar we gaan een aanvullende methode toevoegen. Druk daarvoor op Methode toevoegen.

Stap 2

Kies in het venster dat verschijnt in de keuzelijst voor Telefoon en druk daarna op Toevoegen.

Stap 3

Kies in de lijst met landcodes voor Nederland (+31) en vul je 06 nummer zonder voorloopnul in. Druk daarna op Volgende.

Stap 4

Je wordt nu gebeld op het telefoonnummer dat je hebt opgegeven. Neem de oproep aan en volg de stappen die je hoort.

Stap 4
Zodra je de oproep hebt afgerond zie je onderstaande melding op de website. Druk hierna op Gereed.

Stap 5

De aanvullende methode is nu succesvol toegevoegd en het instellen van Multifactor Authenticatie is afgerond.