Netwerkkabel aansluiten

Heb je een laptop van GGNet, maar zit je op een plek waar de Wi-Fi signaal slecht of niet beschikbaar is, dan kun je ook gebruik maken van een netwerkkabel die in de vaste computer aangesloten is.

Bekijk de video hoe je dit doet of volg de stappen hieronder.

Stap 1

Aan de linkerkant van je laptop zit een aansluiting voor een netwerkkabel.

Stap 2

In deze aansluiting past de stekker van een netwerkkabel. Er is een klein lipje die zachtjes naar beneden moet worden gedrukt om de stekker er in te steken. Als je deze los laat of de kabel verwijdert veert deze vanzelf weer terug.

Stap 3

De stekker van de netwerkkabel heeft een clipje, deze moet naar beneden gericht worden om de kabel aan te sluiten.

Stap 4

Klik de stekker voorzichtig in de aansluiting tot je een “klik” geluid hoort.

Stap 5

Let er bij het verwijderen van de kabel op dat je het clipje van de kabel ook weer indrukt. Anders beschadig je de aansluiting op de laptop.

Jouw laptop maakt nu verbinding met het netwerk van GGNet met een kabel in plaats van het Wi-Fi netwerk.