Afdelingslaptop

Een afdelingslaptop is een gedeeld apparaat welke jij en je collega’s kunnen gebruiken. Je kunt hierop inloggen met je GGNet e-mail adres en bijbehorende wachtwoord.

Nadat je voor de eerste keer bent ingelogd op deze afdelingslaptop is het van belang om eerst 10 minuten te wachten voordat je er mee gaat werken. Dit is nodig, omdat er bij de eerste keer inloggen diverse instellingen op de achtergrond worden doorgevoerd.

Op het bureaublad zal je een snelkoppeling vinden naar Startpunt. Via Startpunt heb je toegang tot de applicaties binnen GGNet.